Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου μας


Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Νάξου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός του ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για το Ειδικό Σχολείο Χώρας Νάξου. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την  πραγματοποίησή του και ιδιαίτερα το Waffle House για την προσφορά του όμορφου χώρου, το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ και το βιβλιοπωλείο ΔΙΑΔΡΑΣΗ για τη βοήθεια, τα καταστήματα ΝΑΟΣ, Butterfly & ΝΑΧΙΑ για τα αντικείμενα που μας διέθεσαν, τα ΜΜΕ Νάξου και ιδιαιτέρως το SpiceRadio για τη προβολή της εκδήλωσης, το κομμωτήριο OLA-LA για την ηλεκτροδότηση,τον κ. Τσελέντη για τα CD που μας έδωσε προς πώληση, την Άννα Τασούλη και την Πόπη Ξηραδάκη για το χρόνο που αφιέρωσαν και τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που μας πρόσφεραν, το ζαχαροπολαστείο ΜΑΘΙΑΣΟΣ και τους γονείς για τα γλυκά που προσέφεραν και φυσικά τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου για τις προς έκθεση κατασκευές τους.







Ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Χώρας Νάξου μαζί με καθηγητές και μαθητές του σχολείου




Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Διακοπή μαθημάτων τμήματος "Ένταξης"


Ενημερώνουμε τους γονείς ότι πριν λίγες μέρες διακόπηκε η λειτουργία μαθημάτων του μοναδικού τμήματος "Ένταξης" που λειτουργεί στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου και εξυπηρετεί παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες απ' όλη τη Νάξο.

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 1ου γυμνασίου Νάξου θεώρησε χρέος του να αντιδράσει - ιδιαίτερα μετά από διαμαρτυρίες γονέων - και γι' αυτό έχει αποσταλεί σχετικό έγγραφο διαμαρτυρίας στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Σύρο.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Απολογισμός, υποψηφιότητες & χριστουγεννιάτικο παζάρι συλλόγου

Χθες Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του Δ.Σ. του συλλόγου μας και ξεκίνησε η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15/12 στις 2 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 694 5552925. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την ημέρα που θα γίνει η επίδοση της βαθμολογίας Α' τριμήνου.

Σας θυμίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο 14, 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του συλλόγου μας.
Σας περιμένουμε στο Waffle House όπου θα βρείτε χειροποίητα στολίδια, γλυκά, βιβλία, κεράσματα & εκπλήξεις. 
Με τη συμμετοχή σας θα στηρίξουμε το Ειδικό Σχολείο Χώρας Νάξου!


ώρες 10:30 - 14:30 & 18:00 - 21:00


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Επανάληψη Γενικής Συνέλευσης


Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω μη απαρτίας την προηγούμενη Τετάρτη 4/12,
η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Νάξου με θέμα: «Απολογισμός Δράσεων απερχόμενου Δ.Σ. και προκήρυξη εκλογών - κατάθεση υποψηφιοτήτων», 

θα επαναληφθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 6 μ.μ., στο σχολείο.

Η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

η πρόεδρος & τα μέλη του Δ.Σ.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι



Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Νάξου σας προσκαλεί
στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει 
για Φιλανθρωπικό Σκοπό (ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Χώρας Νάξου) 
το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
 (ώρες 10:30 - 14:30 & 18:00 - 21:00) 
στο Waffle House.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στο παζάρι χειροποίητα γλυκίσματα, κατασκευές, στολίδια ή βιβλία, η συγκέντρωσή τους θα γίνεται μέχρι τις 13/12 στα ξενοδοχεία XENIA και CORONIS.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  1ου Γυμνασίου καλεί τα μέλη του σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  την Τετάρτη 4/12/13 και  ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του σχολείου.
Θέματα:
·         Απολογισμός του Δ.Σ.
·         Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (κατάθεση υποψηφιοτήτων)

Σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε, καθώς σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα πρέπει να επαναληφθεί εκ νέου (δηλαδή την Τετάρτη 11/12 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο).

Το Δ.Σ. περιμένει παλαιά και νέα μέλη να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση, καθώς η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας.

Με εκτίμηση,
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.
http://syllgon1gn.blogspot.gr/