Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Πασχαλινό Bazaar


Αγαπητοί γονείς,


Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας ευχαριστούν όσους από εσάς έχουν σταθεί δίπλα μας μέχρι σήμερα, είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε με την οικονομική τους συνεισφορά.

Σε όλο το διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων μας, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα καθημερινότητας των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον αλλά και να αναπληρωθούν τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν. Επίσης με πολύ αγάπη προσπαθούμε να μείνουμε δίπλα σε όλα τα παιδιά ώστε να υπάρξει μια αρμονική σχέση και καλή συνεργασία με το σχολείο μας.

Θέλουμε να γνωρίζετε, ότι με την δική σας συμμετοχή ενόψει δύσκολων εποχών, μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε παιδιά οικογενειών που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.

Γι' αυτό το σκοπό και για άλλη μια φορά θα σας παρακαλούσαμε να ανταποκριθείτε στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος και να συνεισφέρετε στην διοργάνωση του Πασχαλινού bazaar που θα πραγματοποιηθεί για τους ανωτέρω σκοπούς, φέρνοντας κάποιο βιβλίο, πασχαλινό είδος που δεν χρειάζεστε, φτιάχνοντας ένα γλυκό ή ότι μπορεί ο καθένας.

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να μας υποστηρίξετε γιατί μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε δημιουργικά αποτελέσματα.
                                                                   
                                                             Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
                                                             για την ανταπόκρισή σας

Η συγκέντρωση θα γίνεται μέχρι 15/04/2013 στη Σχολική Βιβλιοθήκη 1ου Γυμνασίου Νάξου ή στα ξενοδοχεία Xenia και Coronis.


Εργασίες ανάπλασης κήπου και  πέτρινη ανακατασκευή βρυσών 



Αγορά βιντεοπροβολέα